seg som sjutton.

Kom hem för ungefär en timme sen, under dagen har jag hunnit med att:

- Hämta ut stövlarna som var på lagning.

- Lunchat med mig själv.

- Varit hos pappa och fått pengar.

- Umgåtts med min fina familj.
Jag lunchade på paprika i stan direkt när jag kom ditt, och sen skulle jag hämta stövlarna och då hade dem inte hämtat dem ännu jag mådde så dåligt och orkade inte vänta och med deras jävla attityd ville jag bara slänga skorna i ansiktet på dem och bett dem slicka en ko´s röv eller något liknande, men tillslut fick jag dem och åkte sedan till pappa och fixade lite. När jag kom hem så åt vi middag och nu myser jag i soffan, en sak har jag lärt mig idag iallafall gå inte ut när ni är halvt sjuka, känner mig som en 100 åring nu som bara sitter och knappt orkar kolla på skärmen. Ha en mysig kväll nu ska jag försöka plugga sen sova.
love / alexandra

dagens outfit!

nu ska jag åka och hämta mina hunter! hörs sen :D
Love /alexandra

sjukis

Ush vaknade upp i morse av att jag kände mig hur snorig och febrig som helst, härligt! eller inte.
Så jag sket i skolan men måste ändå till stan och hämta mina hunter stövlar som varit på lagning en dag, hihi saknar ju dem :(. Och hälsa på pappa lite. det orkar jag nog får vi väl hoppas. nu ska jag äta frukost med johanna. love!

mys i soffan.

Ligger i soffan och kollar på Dr.Phil med min fina syster, mår verkligen inte alls bra..känner mig som en zombie ungefär, kan inte ens andas typ och mitt huvud sprängs snart kan det bli bättre eller?, tror knappast det du!. Är as glad typ, har haft över 60 läsare i 3 dagar i rad nu inte så mycket för er men för mig är det mycket (a). men men nu ska jag vila och sen hjälpa mamma med maten, vi ska äta kyckling, potatissallad, sallad & bauget :D. gottt!

Min fina stora syster på bilden :)


love / alexandra

trött

Kom hem för en stund sen, har kommit på att jag vill ha ny jacka. Har en fin sveajacka men tycker att den börjar bli för tråkig kan inte ni tipsa om någon snygg vinter jacka? :D.
Ska hämta hunter stövlarna imon igen, lämnade ju in dem idag för dem hade gått sönder....bra kvalité, eller inte?!
är så jäkla trött ska mysa med min lilla syster framför tvn nu.
/love

Dagens outfit


skit dag

Mina hunter stövlar har gått sönder så ska åka och byta dem nu, någon mer än jag som är så jävla trött på skolan?.
hihi iallafall, här är dagens planer:
- Åka och byta skorna
- Träffa felicia och hjälpa henne med att sy in hennes löshår ( kanske)
- plugga
- städa
- Träffa bebis sofie

/ Love alexandra

skynda skynda!

Skall ut och träffa sofie en sväng, försökte leta efter den där kläningen som är på hms reklam men hittade den inte, får leta mer sen. hörs babes / love

Utan för mig just nu

Någon mer än jag som inte vill något annat än gömma sig under täcket när det är sånt här jävla pissväder?.
Pratat en del med felicia under dag, vi har inte pratat på hundra tals år. Vi som umgicks så mycket i 6-7  :(.
jaja, vi ska ju ändå ses snart och fixa med hennes löshår :). underbart. idag ska jag vara hemmafru, mamma ringde nyss och sa att hon ville träna, och då kom frågan om jag ville laga mat till mig och mina fina syskon, och det är väl klart att jag kan göra det. Finns inget bättre än att laga mat och när någon tycker om det man gör så blir man verkligen sjukt glad, ett plus till det!  / Love

dålig

Fy sjutton vad dålig jag mår, sitter och försöker plugga på provet inför imorgon men det går verkligen inte :(. känns som att jag inte kan läsa längre, fjantig jag är. men men tänkte slänga in dagens outfit strax och dagens tips har ju många tips som helst, kan man lägga ut hur många som helst? hihi. hörs snart babes!

tråkigt

En av 21 kommenterade, ganska uppenbart att ni inte fattat hur man gör :/, lite tråkigt att ni inte kan ta en minut av er tid att slänga i väg en kommentar om precis vad som helst din egna åsikt liksom. Har sett att många bloggar har problem med just kommentarer, förstår inte vad som är så svårt? någon som kan förklara det för mig kanske? :D.
ska plugga på till svenska provet som är på tisdag! :(








jag och min bebis!


besök jiffis blogg!

Kolla in min fina vän jennifers blogg, hur gullig och söt som helst! :D


godmorgon :)

Godmorgon på er :D, fyfan vilken seg dag tror jag håller på att dö känns som om det är bubbelsöndag?! går det eller?. Idag ska jag nog stanna hos timmie och åka hem imon, har en massa att plugga på det känns som att jag är efter i allting (vilket jag egentligen inte är, bara i matte och svenska) hihi duktigt alexandra, duktigt. Vad ska ni göra idag då?, måste bara ta upp det det här med att kommentera antagligen vet ni inte hur man gör eller så skiter ni bara i det,  jag skulle uppskatta om ni kunde kommentera lite mer :D så jag tänkte att vi tar detta som ett test när ni läser detta så om ni kan kommentera så gör det ( för er som inte fattat hur man gör så ska jag vara snäll och visa i ett inlägg efter detta!).

Dagens

Positiva  : det är helg, och det känns verkligen att det är vinter.

Negativa : saknar mamma.


Timmie <3                                   


.  

Tåget just nu

Sitter som sagt på tåget och är hur jäkla trött som helst, blir det efter en dag med min fina alice med massa skratta och prat om allt möjligt. Finns inte någon gång vi inte har det underbart tillsammans, love!.
Ska iallafall till min underbara pojkvän, kommer nog somna direkt ändå men vi får väl hoppas på lite mys innan det sker ;).

skönt!

Hej sötisar, alexandra gåsland håller på att mixtra lite med min design under helgen. Blir så glad att jag slipper göra det själv för jag blir aldrig nöjd gör bara om och om igen. Men men tur att man har söta vänner som kan hjälpa än :D. Just nu sitter jag och spelar kort med alice och äte chips med dip, ytterst mysigt!.

alicepalice

Förstår att alla är svartsjuka på att jag har en så fin vän som min fina alice, nu ska vi springa och köpa massa gott sen mysa hos henne, vem kan inte älska oss två tillsammans liksom?

ÄLSKA

Är det någon mer än jag som tycker att clementin på vintern är det bästa som finns? svara då så vi kan bilda en Klubb, tack!


Samet´s plagg!

Samets leggings eller kläning är ett måste i vinter, så jäkla snyggt, mysigt, sött & underbar.



hejhopp

Fyfan vad dåligt väder det är asså, hatar det!. Sitter i skolan som vanligt(som ni kanske redan kunde lista ut).
Dagens planer ser ut så här :

- Vara med alice efter skolan, göra mat, äta lite gott och bara umgås.

- Träffa älsklingen på kvällen, sova över :D, ovanligt.

Det var nog allt, tänkte skriva dagens shopping tips också kommer om en stund.
Känns som den här bloggen går ut på bara bilder på mig, kanske inte de roligaste att kolla på, men kom med tips för f*n!

Tips

Hunter-stövlar, så jäkla snyggt till både sommarn och vintern, och riktigt bra nu till vintern när Sverige ska ha massa snö! Man kan verkligen ha dem till allting, både i skogen och på stan, as bra liksom! :D. jag har ett par svart, som kommer ifrån Fiorucci som ligger i göteborg vallgatan typ tror jag?, för 1199 ungefär. Men ni hittar dem även på tex åhlens, nelly.com och de flesta butiker som har märkes saker. Halva Sverige har dem redan men för de som inte har, köp ett par ni ångrar er inte :D


fy sjutton!

Det gick så jäkla bra va, först pyssla vi lite med henne sen red vi lite i padocken. Victoria testade även rida lite granna, gick as bra (förutom att hon bara längtade efter fina mig), efter det fick vi för oss att vi skulle rida två på henne, Då var det bara att gå till stallet ta av sadeln och rida barbacka. Testade en stund själv innan travade lite också kändes rätt bra för en häst som inte är inriden, sen var det bara för vickan att hoppa upp där hade vi ett litet problem känndes som vi försökte få upp i ett år, men tillslut kom hon upp (avhjälp av en plaststol) haha tvungen att tillägg liksom.
När vi sen var klara och skulle ge henne lite belöning, så stod hon och åt och jag klant huvudet skulle naturligtvis få för mig att börja borsta, så hon knäcker hela borsten. Gissa hur mycket vi skrattade och hur jävla svårt det var att borsta med en liten borste fick ju nästan lägga mig ner för att nå! hääärligt. Tog några bilder men har ingen sladd med mig så får lägga in dem imorgon när jag ska till mamma!. Nu ska jag plugga äckliga svenska, och sen spela lite med min söta farmor och tillslut sova! (om jag har tur kanske min duma pojkvän vill ringa).
Jag just nu, ny duschad och osminkad men lika söt ändå! ;)



Dagens outfit


Dagens måste göra!

  • Rida med vickan

  • Plugga stenhårt

  • Göra klart min stickning

  • Städa rummet

skolan

Sitter i skolan och har precis ätit, idag kommer jag nog inte göra många inlägg alls. Efter skolan ska Vicktoria med mig hem, vi ska rida ytterst mysigt! har inte ridit sen i tisdags tror jag, börjar bli jätte slarvig med Elvi nu kanske borde ta tag i det. Men nu när det är vinter så är man kanske inte lika taggad på att rida, kanske har fel men så känns det iallafall för mig ;).  Lägger ut dagens klädsel när jag kommer hem, eller så. Här har ni några nytagna bilder på mig idag, det för bli bra så länge.

!

Känner inte alls för att blogga idag, har inget att skriva. hörs imon.

göölligt!

Hej!
Jag ska gästblogga åt Alexandra just nu, har ingen egen blogg men en är på g ;)
Skola idag, som vanligt det vill säga.. Usch! Efter skolan ska jag åka hem och ta det lugnt, har sovit flera dagar i rad hos Sofia och inatt fick jag inte direkt sova så mycket. Ska hem och gå ut med hunden och gosa lite med henne! MYSIGT! Sen får jag sätta mig och plugga som jag är så himla duktig på, not. haha!
- haha :D , hittade ett utkast efter att vickan skulle skriva men inte lagt ut det, här hittar ni hennes blogg: vickanrutkowski.blogg.se

dagens


.

You’ve been acting awful tough lately
Smoking a lot of cigarettes lately
But inside, you’re just a little baby
It’s okay to say you’ve got a weak spot
You don’t always have to be on top
Better to be hated than love, love, loved for what you’re not


You’re vulnerable, you’re vulnerable
You are not a robot
You’re loveable, so loveable
But you’re just troubled

Guess what? I’m not a robot, a robot
Guess what? I’m not a robot, a robot

You’ve been hanging with the unloved kids
Who you never really liked and you never trusted
But you are so magnetic, you pick up all the pins
Never committing to anything
You don’t pick up the phone when it ring, ring, rings
Don’t be so pathetic, just open up and sing

I’m vulnerable, I’m vulnerable
I am not a robot
You’re loveable, so loveable
But you’re just troubled

Guess what? I’m not a robot, a robot
Guess what? I’m not a robot, a robot

Can you teach me how to feel real?
Can you turn my power on?
Well, let the drum beat drop

Guess what? I’m not a robot
Guess what? I’m not a robot

Guess what? I’m not a robot, a robot
Guess what? I’m not a robot, a robot
Guess what? I’m not a robot, a robot
Guess what? I’m not a robot, a robot

morron

Vaknade nyss ska fixa mig och sen till läkaren, helt själv. Jag är helt övertygad om att jag klarar detta själv!
duktig alexandra, duktig! slänger in dagens fula kläder strax!, ska bara sätta på mig några först ;)

kärlek


två inlägg är bättre än inget!

Borde ha skrivit mer, men har inget att skriva idag meren att jag har varit hos min söta Elvi, gick väl sådär. Men hon börjar lära sig nu, öppnar munnen direkt när bettet ska in, nu gäller det bara att träna att få henne att stå stilla.
men men slänger in bilder och en video på oss sen.


Just nu sitter jag på tåget påväg hem till mamma, ska bli skönt att komma hem, känns som att det var år sen jag sov hemma. Ändå så var det senast igår, för er som inte vet så bor jag hos min farmor för att slippa pendla ifrån göteborg till stenungsund, går i skola där. Anteckna också att jag saknar min fina pojkvän, kan vara bra att veta!
Några sötis bilder, med min fina mjukis dress!

i skolan just nu


Jag och min älskling victoria!  älskar att hon är en sån sötis som jag (ps hon är skabbig idag så hon ville tyvärr inte visa sig) HAHHAHAHA

love


sötis eller


Dagens

Dagens positiva: Ska mysa med min underbara familj på stan ♥


Dagens negativa: min kropp vill inte det som jag vill.

Dagens planer

Ska träffa min fina familj i stan när jag är framme, vi ska äta middag och sen gå på bio hur mysigt som helst ska det bli! Jag är nog det mest lyckliga i hela världen som har en sån fin familj, min stora syster som är min bästavän, min mamma som alltid finns där och förstår mig, min lilla syster som är världens finaste skitigaste fjortis. slänger in en bild på min undebara familj senare, när jag har någon :(, dem blir nämnligen inte så bra på bild, hoppas de inte läser detta :D

Godmorgon!

Sitter på tåget påväg hem till göteborg, lite skönt med skola imorgon tycker jag allt. Att få annat att tänka på.
igår var jag bara med timmie och myste, fast mest satt vi nog vid var sin dator och spelade, eller han spelade. Jag fixade med en header, tror jag har blivit lite beroende av det. Har gjort en blogg där jag över att göra olika designer, lite mobbad är jag nog allt! hihi.


Det har varit ett mysigt lov men ändå rätt segt, har nog inte gjort något annat än att vara med timmie, förutom att jag ridit och varit med viktoria bebisen en gång, fan! vi som skulle hittat på massor, jag skulle även badat med elin men ingen dag passade oss båda, sånt är tråkigt. Jag måste även ta tag i skolan och ridningen nu, elvi är säkert jätte ledsen när ingen rider henne, HAHA knappast! fast ne hon tycker om mig, det vet jag! :D

Tips

Måste bara tipsa om dessa snyggingar. Dem längst upp kommer ifrån acne och kostar 2995, dem längst ner kommer ifrån dinsko och kostar runt 500, har goingarna ifrån dinsko riktigt goa att gå i och snyggt till det mesta. love it!


Dagens

Dagens positiva: Att jag är jätte glad och på myshumör!


Dagens negativa : Att min pojkvän bara vill spela, när jag vill kramas!

Mina favorit bilder genom åren.

↑2005
2006


2008

 

 

2009




 



Film

Vaknade runt två brevid min bebis, så har hunnit duscha äta frukost än så länge. Blir nog att stanna här idag med och bara mysa. Jag tänkte på, om det är något ni vill att jag ska börja med eller ta upp, eller har andra ideer kan ni väl slänga iväg en kommentar eller skriva till min hotmail "[email protected]. Nu ska vi lägga oss och kolla på film. skriver senare :D







Sanning eller myt

Hårvård :

Ett bra shampo löddrar mycket.
”Myt. Det bästa schampot löddrar minst. Löddret har inga rengörande effekt.”


Håret bör tvättas ofta. Hår som lätt blir fett ska tvättas varje dag.
”Myt. Om du tvättar håret för ofta försvinner hårbottnens skyddande yta. Detta kan leda till att hårbottnen till exempel lätt blir inflammerad. Tvätta håret med 3-4 dagars mellanrum. Fet hårbotten kan bero på dåliga matvanor. Sluta med fet mat och använd schampo som passar din hårbotten.”


Silikon behöver inte undvikas.

”Sanning. De silikoner som finns i dagens hårprodukter skadar inte håret.”


Applicera balsam endast i hårtopparna.
”Myt. Applicera alltid balsam i hela håret, också i hårbottnen. Hårets fjällskikt öppnas längs hela hårstrået, så balsam behövs i hela håret. Längden spelar ingen roll, balsam på bara!


Kamma inte vått hår.
”Myt. Vått hår kan och bör kammas. Applicera gärna balsam med kam i fuktigt hår. Håret är elastiskt och klarar mycket väl av att kammas när det är vått. Om håret har dålig kvalitet ska det klippas regelbundet, så att nytt och friskt hår kan växa fram.”


En spänd hästsvans orsakar hårfall.
”Sant. En för spänd hästsvans kan orsaka håravfall som kan vara permanent. Hästsvansen kan rycka ut hårets papill från hårbotten så att inget nytt hår kan växa ut.”


Man ska inte färga barns hår.
”Sant. Färga absolut inte barns hår, inte förrän de kommer i puberteten. Talgkörtlarna som skyddar hårbottnen aktiveras först i tonåren. Före det kan kemikalierna från hårfärgen tränga in i huden och orsaka allergier.”'

Tips

En tröja från HM, som man kan ha över nästan allting, leggings,  jeans, shorts med nylon strumpbyxor under. Min favorit är den beiga men den blåa är ur gullig den med!

Här hittar ni denna tröja: http://shop.hm.com/se/campaign?campaign=913_GETWARM&page=LADIES_2

Dagens

Dagens positiva : Vaknade upp brevid världens underbaraste pojkvän




Dagens negativa : Vi vet inte vad vi vill göra idag.

Godmorgon.

Fyfasen vad svårt jag hade att somna inatt även om jag inte sov ensam så kändes det som att natten varade i hundra år. Sitter och laddar ner lite filmer inför dagen, om vi inte hittar något annat att göra. Är så himla trött på att bara ligga hemma hela dagarna, vill hitta på något men är för himla lat, sen finns det ju knappt något att göra bara umgås och festa, men nee. Tänkte börja med en positiv sak och en negativ varje dag, och jag ska börja med att lägga ut dagens outfits när jag börjar skolan, fixar mig inte direkt inför en dag i soffan ;). Hörs sen love!

Godnatt!

Filmen var hur bra som helst, en film man borde kolla på, nästan ett måste! hihi har iallafall suttit ännu en stund och försökt fixa lite mer med bloggen, hoppas den är lite fin nu iallafall, klart den är alexandra (positiva tankar nu alexandra!) men nu ska jag lägga mig och sova.
En månad gammal bild på mig och Victoria R, saknar henne lite grann! längtar lite till skolan nu faktiskt, något fel på mig? hihi pussss ♥

Lyckades ganska bra iallafall?

Det gick tills slut ändå, efter typ 2 timmars försökande :(, haha så jävla dålig är jag va :D
Men men nu ska jag krypa ner i sängen brevid min skitunge, vi ska se på film hoppas den är bra.
Kanske skriver något inlägg efter om jag inte somnar
.


Love

damp är det rätta ordet just nu

Jag får snart damp, headern bild blir inte så stor som jag vill ha den, och jag slår snart sönder hela datorn.
Någon sötnos som kanske vill förklara för en idiot som mig? skulle uppskattas.
hihi har nyss ätit pizza och tänkte snart slänga upp massa bilder så ni har något snyggt att kolla på ;) (jagmenarmindesignärfulsomstryk) puss hej leverpastej :D

.

Känns som att jag har blivit för lat enbart för att det är lov, får man skylla på det? det borde man iallafall.
Sket i att rida idag mådde inte alls bra inatt och i morse, lite synd hade velat vara med viktoria :(. Men men snart är det skola och då får jag ju träffa henne varje dag :D:D. Nu ska jag hoppa in i duschen och kanske känner jag mig lite bättre efter det? borde ju funka hihi!.
Ja juste jag borde göra om min header, lite för gamla bilder haha :D. får försöka fixa det ikväll, har ju kunnat det så borde nog fixa det en gång till, annars vet jag att min fina vän jiffi kan sånt? hihi hoppas hon läser detta nu då (a).
Ni får en bild på mig och min fina stora syster så länge! så hörs vi senare. Love!


Hello babes :D

Kom precis hem ifrån bion, hann inte blogga mer innan vi stack. Men vi såg iallafall Saw 3D, den var helt oki inte min smak men japp så är det :), nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min fina pojkvän! Imon ska jag rida och vara med viktoria hasslöv, sen kanske sova hos timmie :), vi får väl se. godnatt sötisar!

TRÖTTIS

vaknade för ett tag sen och hunnit kolla på världens sämsta film, idag blir det bio med timmie och hans kompisar.
Nu ska vi hoppa in i duschen lägger ut en bild på dagens outfit senare. pusspuss

mys i soffan

Vaknade för ett tag sen bredvid min fina älskling, vi åt lite frukost och nu ska vi mysa framför en tjej film med min fina syster. Fick en kommentar om jag kunde börja lägga ut bild och skriva om dagens outfits, det är klart ska börja med det!. Skriver efter det! :)
En rätt så gammal bild på lilla mig, hihi.

Ridning.

Känns som om det var år sen jag skrev här, men kanske ska ändra på det och skriva lite oftare?
Planner inför idag ser väl ut ungefär så här :
Träffa viktoria hasslöv
Åka till stallet ( hon ska med)
sen träffa min fina pojkvän! :)
För er som kanske missat det, så rider jag privathäst i ett stall mot ljungkile.

RSS 2.0